» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Informatika munkatankönyv a 3. évfolyam részére (Általános iskolai tankönyvcsalád):

Informatika munkatankönyv a 3. évfolyam részére

Cikkszám: JO-0103

A munkatankönyv öt fejezetből áll, egy-egy fejezet 4-9 tanóra anyagát foglalja magába. Szinte minden óra tartalmaz olyan feladatot, amit számítógéppel kell megoldani. Az új ismeretek elsajátítását példákkal, leírásokkal segíti. A "Tudtad, hogy..." rovat kitekintés, egyfajta tantárgyi koncentráció.
Minden fejezet tartalmaz legalább egy olyan játékot, amely fejleszti a tanulók logikai gondolkodását. (Memória, Szójáték, Malom,...)
Minden fejezet végén "Mit tanultunk eddig?" címmel ismétlő kérdések szerepelnek. Ezek az oldalak, az értékeléshez pontszámjavaslatot is tartalmaznak.
A munkatankönyv év végi összefoglalással zárul.

Ár: 750 Ft
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

A könyv a Tisztaszoftver programban kapott jogtiszta programokra és néhány szabadon felhasználható programra épít (MOP = Matematikai oktató program, Snowline, Szójáték, Malomjáték).

Könyvünk az Oktatási Minisztérium által kiadott kerettanterv alapján készült, így megfelel mind a NAT, mind a kerettanterv elvárásainak. A sikeres oktató munka érdekében kézikönyv is készült a munkatankönyvhöz, amely szerkeszthető, Word dokumentum formátumban tölthető le.

A könyv folytatása az Informatika munkatankönyv a 4. évfolyam részére.

Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
1. Tuba Anett: (2016.09.13. 21:47)
Kedves Ügyintéző! A Dobos László - Informatika munkatankönyv a 3. évfolyam részére című könyv mikor lesz ismét raktáron? Ha magánemberként, egyénileg rendelem meg, akkor is 750 Ft lesz az ára? Ha egy egész osztály részére, kb. 28 db-ot rendelnénk egyszerre, akkor is 750 Ft-ért kapjuk? Előre is köszönöm a válaszokat! Tuba Anett
Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: