» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Informatikai ismeretek a 8. évfolyam részére (Általános iskolai tankönyvcsalád):

Informatikai ismeretek a 8. évfolyam részére

Cikkszám: JO-0108

Az "Informatikai ismeretek a 8. évfolyam részére" a felső tagozatosok részére készített könyvsorozatunk utolsó tagja. (A könyvsorozat korábbi kötetei: Informatikai ismeretek az 5. évfolyam részére, Informatikai ismeretek a 6. évfolyam részére, Informatikai ismeretek a 7. évfolyam részére).
A könyv anyagában, témáiban, és a témák arányában követi a 17/2004(V.20) OM rendelet 3. számú mellékeltével az informatikaoktatás részére előírt, "Kerettanterv az alapfokú nevelés-oktatás alapozó és fejlesztő szakaszára" követelményeit (kompetencia alapú OM kerettanterv).

Ár: 1 267 Ft
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

Ebben a kötetben az irodai alkalmazásokra (Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés, Weblapkészítés) és az információs társadalom kihívásaira (pl. vásárlás az interneten, informatikai biztonság) helyeztük a hangsúlyt.

Mint a könyvsorozat minden tagjában, úgy ezúttal is a háttérismeretek tárgyalása során  szoftverfüggetlenségre törekedtünk, a konkrét megvalósítások az egyes rendszerekben az ábrákhoz kapcsolódnak. Az ábrák párhuzamosan többféle  szoftver felhasználásával mutatják be az adott területet. Az irodai alkalmazásokban egyaránt tárgyaljuk a Word 2003 és 2010-es valamint az Excel 2003 és 2010-es verzióját, a weblapkészítés fejezetben pedig az ingyenesen elérhető KompoZer és SharePoint Designer használatát.

A fejezetek általában egy (ritkábban két) oldalpárt tesznek ki, és egy-egy tanítási óra anyagát fedik le. Az elrendezés lehetővé teszi, hogy a tanuló vizuálisan egyben lássa az adott ismeretanyagot. Többszintű jelölésrendszere kiemeli a fontosabb fogalmakat és összefüggéseket, ezzel is segítve a ma már általában keveset olvasó gyerekeket a lényeges tudnivalók felismerésében.

Részletek: http://www.jos.hu/Konyv/0108/index.html

Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
1. Jákli Lászlllóné: (2016.10.10. 15:22)
Szeretnék rendelni egy db. informatika 8. osztályos (piros színű) tankönyvet Cikkszám: JO-0108. Ha lehet akkor személyesen venném át a tankönyvet, hogy ne legyen szállítási díj, nem tudom megoldható-e.
Üdvözlettel és tisztelettel:
Jákli Lászlóné informatika tanár
Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: