» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Középiskolára előkészítő feladatok - Matematika (Matematika):

Középiskolára előkészítő feladatok - Matematika

Cikkszám: JO-0511

Ez a feladatgyűjtemény azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson a középiskolába készülő 8. osztályos tanulóknak és felkészítő tanáraiknak a felvételi vizsgákon való sikeres szerepléshez.

A kötet 14 fejezetre tagolódik. Az 1-12. fejezetekben témakörönként csoportosítottuk a megoldandó feladatokat, a 13.-ban különböző témakörökhöz tartozó vegyes feladatokat adtunk meg, a 14.-ben pedig az elmúlt évek feladatsoraiból válogattunk.

Ár: 1 428 Ft
Akciós ár: 1 428 Ft
Az akció lejárt, csak eredeti áron rendelhető
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

Fontosnak tartottuk, hogy a feladatok egy részénél, a tipikus és a nehezebb feladatok esetén a megoldások menetét is tartalmazza a feladatgyűjtemény, míg másoknál csak a végeredményeket közöljük.

A tematikus és az összefoglaló feladatsorok összeállításánál arra törekedtünk, hogy a középiskolai tanulmányok elsajátításához szükséges alapvető ismeretanyagon túlmutató, összetettebb gondolkodást igénylő feladatok is szerepeljenek.

Igyekeztünk megfelelni az új elvárásoknak, szem előtt tartottuk, hogy az oktatásban egyre nagyobb szerephez jutó témakörök – mint például a statisztika is – helyet kapjanak.

Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: