» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Rajzoljunk CAD programokkal! (Műszaki tervezés):

Rajzoljunk CAD programokkal!

Cikkszám: JO-0371

Könyvünk anyagát úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők is elsajátíthassák. A különböző műveleteket, eljárásokat egyszerű ábrákon, példákon keresztül mutatjuk be. A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy az általános gépészeti, építészeti alkalmazások mellett bemutassuk az AutoCad program más felhasználási lehetőségeit is 2 és 3 dimenzióban egyaránt (pl.: szabásminta, kert tervezés, stb.).
A könyvben röviden bemutatjuk a Mechanical Desktop és az Inventor programokat is, amelyek a háromdimenziós ábrázolásban és modellezésben nyújtanak további nagyszerű lehetőségeket.

Egy-egy feladatnál ismertetjük a felhasznált parancsot, annak megadási módját (ikon, menü), majd ábrák segítségével mutatjuk meg az egymás utáni lépéseket. A legfontosabb parancsok begyakorlására több feladatot, megoldást készítettünk. Ugyanazt a vezetőlap-összeállítást elkészítettük AutoCAD 2007-ben, Mechanical Desktopban és Inventorban is, így az olvasó jobban megfigyelheti az egyes programok működése közötti különbségeket.

Könyvünket ajánljuk a műszaki szakközépiskolák és szakképző iskolák tanulói és tanárai számára az alábbi tantárgyak tanításához

Ár: 2 499 Ft
Akciós ár: 2 499 Ft
Az akció lejárt, csak eredeti áron rendelhető
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

Egyre inkább szükség lesz  a különböző tervező, pl. CAD programokra is.

Ezt bizonyítja az is, hogy az ECDL vizsga lehetőségei között már megjelent a CAD modul is. Sokan úgy gondolják, hogy az ilyen programok használatához komoly műszaki ismeretek szükségesek. Természetesen ez igaz is, ha valaki például gépalkatrészeket, épületeket akar rajzolni, mechanikai, statikai számításokat végezni, objektumokat modellezni. Azonban a CAD programok többsége is használható általános célokra, alapműveleteik könnyen és gyorsan elsajátíthatók, segítségükkel (más rajzoló programokkal szemben) sok mindent pontosan, precízen előre megtervezhetünk, megrajzolhatunk, átszerkeszthetünk. Javaslatot adunk sablonok, rajzolási stílusok beállítására, amelyek segítségével magunk alakíthatjuk ki a nekünk legjobban megfelelő rajzi környezetet.

Ha például a szobánkat szeretnénk átrendezni úgy, hogy a régi bútoraink mellé néhány újat is veszünk, akkor egy lehetőség a következő. Egy CAD programban megrajzoljuk az alaprajzot, a bútorokat szimbolizáló alakzatokat, és ezeket mozgatjuk a képernyőn. Nagy előnye, hogy nem vesznek el a papírlapok, nem fújja el őket a huzat, ha valaki kinyitja az ablakot. Új ötlet esetén gyorsan módosíthatjuk a régit, több variációt készíthetünk, ezeket egymás mellé illeszthetjük, kiválaszthatjuk a legjobbat, és ezt egyszerűen kinyomtathatjuk! Emellett bármikor folytathatjuk a munkát ott, ahol abbahagytuk. További lehetőségként ellátogathatunk a bútorgyártó, forgalmazó cégek honlapjaira, kiválaszthatjuk a megfelelő méretű bútorokat, és tovább folytathatjuk a tervezést. Végül akár az interneten is megrendelhetjük a kiszemelt berendezéseket!

Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: