» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Az Excel példákon keresztül (Office könyvek haladóknak):

Az Excel példákon keresztül

Az Excel nem véletlenül a világ egyik legnépszerűbb táblázatkezelő programja: a kezdő felhasználók is könnyen birtokba vehetik, ugyanakkor a legfelkészültebb Excel „guruk” is nap mint nap találkozhatnak benne új kihívásokkal.

Ebben a könyvben szisztematikusan felépített, könnyen áttekinthető, egyszerűen példákon át kívánjuk bevezetni az olvasót a táblázatkezelésbe – természetesen az Excel eszközeivel. A könyv egyes fejezetei többé-kevésbé önállóan, akár más sorrendben is feldolgozhatók.

Érdemes a kidolgozott példákat a leírás alapján, a fejezetek végén kitűzött feladatokat pedig önállóan, számítógép mellett megoldani. Az ehhez szükséges nyers fájlok a könyv weblapjáról tölthetők le. Segítségként a fejezetek végén a használt függvények összefoglalása, valamint a képlet alkalmazását igénylő feladatok esetén azok megoldása is szerepel.

http://wwww.jos.hu/Konyv/0237/index.html 

Ár: 1 695 Ft
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

"Ha egy képzeletbeli mesében hajótörést szenvednék és csak egyetlen szoftvert vihetnék magammal egy lakatlan szigetre, akkor mindenképpen az Excelt választanám. Funkcionalitása ugyanis már messze túlmutat a táblázat-kezelő szoftverekkel szemben tanúsított minimális elvárásokon. Betű- és bekezdésformázási lehetőségei alkalmat adnak egyszerű dokumentumok előállítására, így ebben az esetben kiválthatja a szövegszerkesztőket. Nagy mennyiségű adatot képes kezelni, ezért egyszerű adatbázis-kezelőként is használható, amennyiben a lakatlan szigeten van miről adatot gyűjteni. Beépített rajzeszközeivel grafikus elemek állíthatók elő, akár egy tervezett nyári lak alaprajza is elkészíthető. Ha meg unatkoznék, akár játékprogramokat is írhatnék a beépített fejlesztői környezetben. Végül, ha a lakatlan szigetre egy másik Excel rajongó is odavetődne és még internet is akadna, akár csoportmunkában is dolgozhatnánk…”

Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: