» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Windows 10 és Office 2016 felhasználóknak (Windows és Office könyvek):

Windows 10 és Office 2016 felhasználóknak

A 21. század emberének élete szorosan összefonódik az informatikai eszközök rendszeres használatával. Mindennapossá vált az okostelefonok, tabletek használata, az elektronikus kommunikáció különböző formái. Rendszeresen jelennek meg modernebbnél modernebb alkalmazások, azonban ez nem mindig társul megbízhatósággal, nem mindig igazodnak a felhasználók igényeihez. A Windows 10 operációs rendszer tervezésénél figyelembe vették a felhasználók véleményét, igényeit. Ennek megfelelően a felhasználók a hagyományos felhasználói felület mellett élvezhetik a csempés felület előnyeit is. Az operációs rendszert testre szabhatjuk a saját igényeink szerint.

 (NAT, ECDL, OKJ), de tartalma ezeken jelentősen túlmutat, mivel napjaink mindennapos számítógép használata számos olyan új ismeretet is megkövetel, amelyek nem szerepelhetnek a központilag előírt tematikákban. 

Ár: 2 120 Ft
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

Könyvünkben megismertetjük az Olvasót a Windows 10 legfontosabb beállításaival, alkalmazásainak használatával, külön figyelmet szentelve a fényképek kezelésére. Bemutatjuk a Microsoft Edge böngésző különleges szolgáltatásait. Áttekintjük az elméleti alapokat, a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, az Access, a SharePoint Designer programok használatát.

Könyvünk ismeretanyagát főleg gyakorlati példákon és mintafeladatokon keresztül dolgoztuk fel. A szükséges elméleti hátteret szoftverfüggetlen módon fogalmaztuk meg. A gyakorlati ismeretek feldolgozásához pedig kiváló hátteret biztosított az Office 2016 programcsomag.

 Az ismeretanyag összeállításánál figyelembe vettük a különböző követelményeket

Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
4. Accoscorp: (2021.07.05. 13:47)
furosemide for sale
3. Kalló-Huszár Erzsébet: (2017.08.25. 09:29)
Kedves Takács Attila!
Kérdésem az lenne, hogy lesz belőle valamikor tankönyv? Lenne rá igény.
Üdvözlettel:
Kalló-Huszár Erzsébet
2. Takács Attila: (2017.02.11. 19:52)
Kedves Ferenc!

Ez egy kezdőknek készült könyv!
Access: Több kulcsos lekérdezés és rendezés van, Excelben érintjük két fv. egymásba ágyazását ( pl. INDEX, HOL_VAN), a makrókat nem tárgyaljuk ebben a könyvben.

Üdv.:

Takács Attila
1. Meczenzof Ferenc: (2017.02.11. 08:13)
Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy milyen melysegig taglaljatok.az Excelt Wordot Accesst. Access: tobb kulcsos lehivasok vannak benne? Excel: egymadba agyazott fuggvenyek? Makrok?

Valaszotokat elore is koszonom
Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: