» Kezdőlap  » Kosár tartalma  » Rendelési feltételek  » Bemutatkozás  » Elérhetőségek  » Árlista
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Informatikai ismeretek az 5. évfolyam részére (Általános iskolai tankönyvcsalád):

Informatikai ismeretek az 5. évfolyam részére

Cikkszám: JO-0115

A könyv megfelel az 51/2012. (XII.21.) EMMI rendelet 2. mellékletében szereplő 2.3.2 EMMI kerettantervnek és az 5. mellékletben szereplő 5.3.6 EMMI kerettantervnek.

A könyv a szakmai ismereteket szoftverfüggetlen módon tárgyalja, a konkrét megvalósítások az egyes szoftverekben az ábrákhoz kapcsolódnak. Az ábrák párhuzamosan többféle program felhasználásával mutatják be az adott ismereteket, így a tanulók számára a könyv biztosítja a különböző szoftverek közötti átjárhatóságot. A könyvben egyaránt szerepelnek az iskolákban jelenleg elterjedt és a következő években várhatóan megjelenő programverziók is.
A könyv felhívja a tanulók figyelmét a szabályos géphasználatra, a hálózati együttműködés szabályaira és a számítógép használatának veszélyeire is. A könyv a számítógépes ismereteket kompetencia alapon közelíti meg.
A könyvben kiemelt szerepet kapnak a valós életből vett mintapéldák és feladatok, továbbá az ábrák megértését, az ismeretek rögzítését segítő kérdések. A tanuló az órán elsajátított ismeretek nagy részét (internet, kiviteli eszközök használata, stb.) a hétköznapokban azonnal és közvetlenül használni tudja.

Ár: 1 071 Ft
db
Felvitel a kedvencek közé »
További információk a termékről:

Módszertanilag az egyéni és csoportmunkát helyezi előtérbe: a könyvben található feladatok zömében egyéni munkát igényelnek, de többször találkozunk olyan megoldásokkal, amelyben a tanulók kiscsoportos együttműködése szükséges. 

Az ismeretek elsajátítását az életkornak megfelelően differenciált didaktikai eszköztárral segíti (képek, képernyőképek, példák, kérdések, gyakorló feladatok). A nyelvi és a vizuális kommunikáció összhangban van. A könyv többszintű kiemelést alkalmaz az anyag megfelelő tagolására, a lényeg különböző mélységű tárgyalására

Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
4. Szabó Andrásné: (2017.09.18. 22:37)
Tisztelt Cím!
Sajnálattal látom, hogy az 5.-es tankönyv (Cikkszám: JO-0115) nincs raktáron. Intézményünk, a székesfehérvári Tóvárosi Ált Iskola mind a 4 ötödikes osztálya -köztük az is, amelyiket én tanítok-, ebből a könyvből fog az idei évtől tanulni. Sajnos a megrendelt példányokból nekem nem jutott tanári példány. Ezért nagyon sürgősen szükségem szeretnék vásárolni egy példányt. Kérem szíveskedjenek tájékoztatni a lehetőségekről. Üdvözlettel Szabó Andrásné
3. Petrohai Rózsa: (2016.10.12. 21:30)
Legyenek szívesek tájékoztatni arról, hogy előrendelés esetén milyen határidővel történik a rendelés teljesítése. Az 5.o. informatika tankönyvből szeretnék rendelni min. 13 db-ot. (A 13 db biztos, de 20 a valószínűsíthető darabszám.) Mielőbbi válaszukat előre is köszönöm!
2. Takács Attila: (2014.11.19. 13:33)
Kedves Ági!

Igen lehet, csak egyeztetni kell Sebestyén Verával az 1-2763526-os számon 10-16h között.
1. List Ági: (2014.11.18. 20:49)
szeretném kérdezni, hogy szállítás nélkül is megvehető??? érte megyünk???
Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*: